OLET ENEMMÄN® –KOULUTUS – 1.KOHTAAMINEN

495,00 

Tuntuuko arkesi armottomalta puurtamiselta eteenpäin ilman onnellisuutta?

Vapauta itsesi aitoon, tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Kohtaa itsesi ja löydä kyvykkyys ja arvokkuus itsestäsi.

Olin onneton omassa elämässäni. Olin vakuuttunut, että onnellisuuteni esteenä olivat väärin valittu elämänkumppani, vanhempani, työkaverit ja esimies.

Päädyimme mieheni kanssa avioeroon vuonna 1998 ja eron rytäkässä kolmas lapsemme ilmoitti tulostaan. Kehoni oireili epämääräisesti ja lopulta menetin liikuntakykyni. Sain lääkkeitä, joita en koskaan hakenut, koska en kokenut tarvitsevani niitä. Kaipasin ihmistä, joka olisi sanonut minulle:  “Kaikki järjestyy”.

Muutosinnokkaana en enää kestänytkään yhtään muutosta töissä ja kaikki yksityiselämäni kaaos näkyi työpaikalla virheinä ja väsymyksenä. Uutiset saivat jäädä toisten katsottaviksi, arki oli tarpeeksi raadollista ja rankkaa.

Kuljin kasvumatkaani ja jankkasin mielessäni: ”Olen enemmän, kuin elämäntilanteeni. Olen enemmän kuin ajatukseni, tunteeni tai kehoni oireet.”. Yritin keskittyä siihen, mikä minussa ja elämässäni oli ehjää. Olin elossa ja lapset terveitä. Hengitin ja tunsin, kuinka elämän virta kehossani voimistui. Yhtäkkiä elämän virta nappasi minut mukaansa ja huomasin, että todellakin olin enemmän, kuin kurja elämäntilanteeni.

Muutamia kuukausia kokemukseni jälkeen syntyi elämäni valo, isosiskoille pikkuveli. Se sai aikaan riemua ja rakkautta kodissamme ja arki pyykkivuoren alla tuntuikin juhlalta. Innostuin pienestä ihmisestä ja omista käsittämättömistä voimavaroista. Elämän nälkäisenä hain tietoa ja viisautta maapallon ääriltä. Ymmärrys ihmisen itsetuntemuksesta ja kasvusta, sekä itsensä johtamisesta ja näiden asioiden tärkeydestä kasvoi. Rakennusalan 25 vuotinen ura tuli tiensä päähän. Ymmärsin, että kaikki ratkaisut löytyvät meistä itsestämme, mutta usein tarvitsemme siihen kasvukumppania niiden löytämiseen. Matka merkityksellisempään Olet enemmän® -tehtävään oli alkanut.

Uskon että voimme auttaa toisia vasta kun olemme auttaneet itseämme. Minä löysin ratkaisun itsestäni ja nyt on minun vuoroni kulkea muiden kasvukumppanina. En toivo kenellekään sellaista matkaa, jonka itse kuljin.

Olet enemmän® on sinun kasvumatkasi. Se mahdollistaa sinulle sisäisen äänesi löytämisen ja läsnäolon. Olet enemmän® sisältää kolme kasvokkain tapahtuvaa kohtaamista ryhmän kanssa ja tehtäviä ja harjoituksia näiden kohtaamisten välillä.

Ensimmäisessä kohtaamisessa erotat omat tunteesi toisten tunteista, ja opit tunnistamaan tunteet kehossasi. Koulutuksen edetessä epämääräiset kehotuntemukset saavat selityksen ja vapaudut niistä vähitellen. Opit avaamaan tunnelukkoja ja itsemyötätuntoa. Opit kuuntelemaan sisäistä ääntäsi ja omaa tahtoasi.

Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen päätät, haluatko jatkaa matkaasi kanssani.

Olen Johanna Kononow ja olen toiminut ihmisten kasvukumppanina lähes 20 vuotta. Olen tavannut urallani satoja ihmisiä ja elämäntarinoita ja nämä kohtaamiset ovat antaneet minulle varmuutta ja osaamista siitä, millaisin eri tavoin ihmiset oppivat itsestään. Olen saanut seurata upeita kasvumatkoja tänä aikana.

Minun tehtäväni on olla kasvukumppanisi. Uskon, että kaikki vastaukset ovat sinussa valmiina, mutta voit tarvita apua niiden löytämiseen ja oivaltamiseen. Olet enemmän® -kohtaamisiin on tiivistetty kaikki se olennainen osaaminen, mitä olen näiden vuosien aikana opiskellut ja kokenut sekä saanut oppia ihmisiltä. Näitä oppeja hyödyntämällä sinäkin pääset vapatumaan menneisyyden taakasta ja elämään sitä arvokasta ja kyvykästä elämää, joka sinullekin on tarkoitettu.

Olet enemmän® -koulutus sisältää kolme lähikohtaamista (pe-la) ja välitehtäviä. Näillä lähikohtaamisilla käymme läpi asioita niin teoriassa kuin harjoitusten avulla. Kohtaamiset jo sinällään ovat sinulle voimaannuttava kokemus, mutta varsinainen työskentely tapahtuu kohtaamisten välillä, kun jatkat harjoituksia ja kenties tahdot yksilöllisiä keskusteluita kanssani.

Kokonaisuus on intensiivinen matka sinuun itseesi ja niihin asioihin, jotka ovat onnellisuutesi esteenä. Alat tiedostaa ja osaat käsitellä tunneperimääsi, tunteita, jotka eivät ehkä sinulle edes kuulu ja kuitenkin kannat niitä mukanasi vapaaehtoisesti. Miten nämä tunteesi vaikuttavat nykyisyyteesi ja miten vapautua niiden kahlitsevasta vaikutuksesta. Tällä matkalla saat keinoja, joiden avulla niin arkesi, ihmissuhteesi kuin työelämäsi muovautuvat sinulle miellyttävämpään suuntaan.

Ihmiset ovat tulleet koulutukseen

  1. Ihmissuhdehaasteissa, lapsi-vanhempi, parisuhde, työpaikan ihmissuhteiden kanssa
  2. Toistuvat haasteet elämässä kyllästyttivät ja sankko oli tullut täyteen
  3. Tarve päästä elämässä eteenpäin – kehittyä ihmisenä tai henkinen matka tavoitteena
  4. Tunneperimän työstäminen ja vapauttaminen

Kukaan ei juuri ole tunnistanut todellista ongelmaansa koulutukseen tullessa. Se kyllä selvisi yleensä jo ensimmäisessä kohtaamisessa, että olemme itse oman elämämme sekä syy että seuraus.

Kokemuksellisen koulutuksen vaikuttavat harjoitukset muuntavat TunneSynteesi® -menetelmän keinoin ja auttavat näkemään ongelman ytimen. Kun rohkeus katsoa ja kohdata tämä ongelma, muutos parempaan on mahdollista. Koulutuksessa ei päästä mistään eroon vaan vapaudutaan ja aletaan näkemään se mistä haluamme eroon, hienona kehittymisen mahdollisuutena. Toisin sanoen koulutuksessa muunnetaan niitä edellisten sukupolvien asenteita, arvoja sekä kohtaamattomia tunnelukkoja kehittyneemmäksi osaksi itseä.

Näkökulma tarkastella itseä ja elämää laajenee.

Jokaisen ryhmän jälkeen kerätään palaute, joka on osoittautunut niin, että 95% osallistujista lähtisi koulutukseen uudelleen. Kertaajia koulutuksessa on jo useita.

1.kohtaamisen jälkeen mm.
– opit erottamaan oman tunteesi toisen tunteesta
– löydät itsemyötätunnon siemenen, jota kasvatat koko matkasi ajan
– ihmissuhteesi paranevat

Kun lähdet mukaan nyt, saat:
– Henkilökohtaisen Elämänkartan
– Olet enemmän® -kirjan, myös e-kirjana
– Oman lokikirjan, johon voit palata koulutuksen jälkeenkin

Lähtemällä mukaan nyt, saat kurssin 100€ edullisemmin kuin muilla kerroilla. Alennus kohdistuu kokonaisuudessaan ensimmäiseen kohtaamiseen, joten saat sen hyödyn, vaikka et päättäisikään jatkaa kurssia kokonaisuudessaan.

Uskon, että 3 kohtaamisen kokonaisuus on paras tapa päästä tavoitteeseen vastausten löytämiseksi itsestäsi. Ymmärrän kuitenkin, että näin suuren päätöksen tekeminen voi olla haasteellista, joten otan riskin itselleni.

Voit osallistua ensimmäiseen kohtaamiseen ja vasta sen jälkeen päättää, haluatko jatkaa Olet enemmän® -koulutuksen loppuun saakka. Mikäli olet ensimmäisen kohtaamisen jälkeen sitä mieltä, että et halua jatkaa, ilmoitat vain minulle.

“Koulutus on ollut elämäni paras investointi. Olen oppinut näkemään paljon selvemmin syy – seuraussuhteita.  Ymmärrän alitajunnan vaikutuksen ihmisen toimintaan ja päätöksentekoon. Tästä koulutuksesta on ollut paljon apua sekä läheisissä ihmissuhteissa että työelämässä.”
Martti Haapala 65 v, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja –

”Olen valtavan kiitollinen sinulle, Johanna! Minusta tuntuu että elämäni ovat avautuneet ja niin kuin eläisin eri elämää kuin ennen koulutusta. Yksi hienoimpia kokemuksia elämässäni!
Tavoitteet toteutuivat hyvin minun kohdallani. Koulutus sai aikaan itse asiassa paljon enemmän kuin mitä odotin ja olin siitä hyvin iloisesti yllättynyt. Voittajafiilis!

Katja Talvi 41 v. työterveyshoitaja –

Uskon, että olet valmis ottamaan tämän askeleen ja aloittamaan matkasi kohti onnellisempaa elämää ja tasapainoisempaa sinua. Haluat varmasti katsoa puolen vuoden päästä tähän hetkeen ja onnitella itseäsi, että teit tämän huikean päätöksen lähteä mukaan tässä hetkessä.

Voit tietysti jatkaa entiseen malliin ja jatkaa samojen ongelmien kanssa painimista, kuin tähänkin saakka. Uskon kuitenkin, että haluat muuttaa elämäsi paremmaksi ja löytää yhteyden itseesi ja olla enemmän, se joka olet. Havahtua niille vastauksille, jotka ovat sinussa, eikä odottaa niitä toisilta.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan, kurssia ei enää koskaan tulla tarjoamaan tähän hintaan. Early bird -tarjous päättyy keskiviikkona 3.6.2020 klo 21

Kurssin hinta on 395€ (norm 495€). Tämä on erittäin edullinen investointi onnellisempaan elämääsi ja parempaan tulevaisuuteesi.

Ota nyt tämä tärkeä askel kohti onnellisempaa ja vapaampaa elämääsi!

Kyllä, olen mukana!

Maltan tuskin odottaa että tapaamme koulutuksessa

Lämmöllä Johanna – Olet enemmän® -tiimistä

 

 

KOKEMUKSELLINEN Olet enemmän® -KOULUTUS

1. Kohtaaminen

Koulutus sisältää
- luottamuksellisen pienryhmävalmennuksen
- harjoitukset, jotka liittyvät prosessiin
- koulutukseen liittyvän teorian
- valmentajan sekä ryhmän tuen - lokikirjan sekä Olet enemmän® -kirjan
- Olet enemmän® -verkkoalustan

Saat koulutukseen liittyvän teorian sähköpostiisi. Koulutus sisältää teorian ja siihen liittyviä harjoituksia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OLET ENEMMÄN® –KOULUTUS – 1.KOHTAAMINEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *