KOHTAAMISEN KORTTIKOULUTUS- OLET ENEMMÄN® 1.KOHTAAMINEN

495,00 

Tuntuuko arkesi armottomalta puurtamiselta ilman tavoitetta? Huomaat toistavasi elämässäsi jotain käsittämätöntä kaavaa? Oletko tullut ajatelleesi, että samankaltaisia tai juuri päinvastaisia asioita on näyttäytynyt sinun vanhempiesi tai isovanhempiesi elämässä.

Työpaikalla tilanteita, jotka jäävät mielen päälle ja yöunia häiritsemään? Arjen haasteet lasten ja kumppanin kanssa?

Vapauta itsesi aitoon, tasapainoiseen arkeen – itsensä johtamisen keinoin.

Kohtaa itsesi, löydä kyvykkyys ja uusia näkökulmia oman elämän johtamiseen ja käyttämättömään voimavaraasi – ikiaikaiseen viisauteesi. Luo laatua työelämän tilanteisiin, asiakaskohtaamiseen ja työ- hyvinvointiin.

Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen päätät, haluatko jatkaa matkaasi kanssani.

Jokaisen ryhmän jälkeen kerätään palaute, joka on osoittautunut niin, että 95% osallistujista lähtisi koulutukseen uudelleen. Kertaajia koulutuksessa on jo useita.

1.kohtaamisen jälkeen mm.
– opit erottamaan oman tunteesi toisen tunteesta
– löydät itsemyötätunnon siemenen, jota kasvatat koko matkasi ajan
– ihmissuhteesi paranevat
– päätöksentekokykysi vahvistuu tahdon kehittymisen myötä
– itsensä johtamisen taidot kehittyvät

Kun lähdet mukaan nyt, saat:
– Kohtaamisen Ammattilaisen -kortin, todistuksesi työelämätaitojen hallinnasta
– Henkilökohtaisen Elämänkartan
– Olet enemmän® -e-kirjan
– Oman lokikirjan, johon voit palata koulutuksen jälkeenkin

Uskon, että 3 kohtaamisen kokonaisuus on paras tapa päästä tavoitteeseen vastausten löytämiseksi itsestäsi. Ymmärrän kuitenkin, että näin suuren päätöksen tekeminen voi olla haasteellista, joten otan riskin itselleni.

Voit osallistua ensimmäiseen kohtaamiseen ja vasta sen jälkeen päättää, 7 päivän sisällä, haluatko jatkaa Olet enemmän® -Kohtaamisen ammattilaisen -korttikoulutuksen loppuun saakka. Mikäli olet ensimmäisen kohtaamisen jälkeen sitä mieltä, että et halua jatkaa, ilmoitat vain minulle.

“Koulutus on ollut elämäni paras investointi. Olen oppinut näkemään paljon selvemmin syy – seuraussuhteita.  Ymmärrän alitajunnan vaikutuksen ihmisen toimintaan ja päätöksentekoon. Tästä koulutuksesta on ollut paljon apua sekä läheisissä ihmissuhteissa että työelämässä.”
Martti Haapala 65 v, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja –

”Olen valtavan kiitollinen sinulle, Johanna! Minusta tuntuu että elämäni ovat avautuneet ja niin kuin eläisin eri elämää kuin ennen koulutusta. Yksi hienoimpia kokemuksia elämässäni!
Tavoitteet toteutuivat hyvin minun kohdallani. Koulutus sai aikaan itse asiassa paljon enemmän kuin mitä odotin ja olin siitä hyvin iloisesti yllättynyt. Voittajafiilis!   Katja Talvi 41 v. työterveyshoitaja –

Uskon, että olet valmis ottamaan tämän askeleen ja aloittamaan matkasi kohti onnellisempaa elämää ja tasapainoisempaa sinua. Haluat varmasti katsoa puolen vuoden päästä tähän hetkeen ja onnitella itseäsi, että teit tämän huikean päätöksen lähteä mukaan tässä hetkessä.

Voit tietysti jatkaa entiseen malliin ja jatkaa samojen ongelmien kanssa painimista, kuin tähänkin saakka. Uskon kuitenkin, että haluat muuttaa elämäsi paremmaksi ja löytää yhteyden itseesi ja olla enemmän, se joka olet. Havahtua niille vastauksille, jotka ovat sinussa, eikä odottaa niitä toisilta.

Tämä on erittäin edullinen investointi itsesi johtamiseen ja parempaan tulevaisuuteesi.

Ota nyt tämä tärkeä askel kohti onnellisempaa ja vapaampaa elämääsi!

Maltan tuskin odottaa että tapaamme koulutuksessa
Johanna – Olet enemmän® -tiimistä

 

 

KOKEMUKSELLINEN Olet enemmän® -KOULUTUS

1. Kohtaaminen - kohtaamistaitojen etiikassa opit erottamaan toisen tunteen omastasi ja saat uusia näkökulmia johtamistaitoihisi.

Koulutus sisältää
- luottamuksellisen pienryhmävalmennuksen
- harjoitukset, jotka liittyvät prosessiin
- koulutukseen liittyvän teorian
- valmentajan sekä ryhmän tuen - lokikirjan sekä Olet enemmän® -e-kirjan
- sähköisen oppimisympäristön

Koulutus sisältää teorian ja siihen liittyviä harjoituksia. Koulutuksen lopuksi, saat Kohtaamisen ammattilaisen -kortin todistukseksi työelämätaitojen hallinnasta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KOHTAAMISEN KORTTIKOULUTUS- OLET ENEMMÄN® 1.KOHTAAMINEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *