Ketä autan ja kuka olen

Autan ihmistä kohtaamaan oman ainutlaatuisuutensa sekä löytämään sitä pontetiaalia, joka on hänen hyvinvointinsa ja elämänilonsa esteenä.

Kehittämäni Olet enemmän® -prosessi ja TunneSynteesi® -menetelmä tarjoavat erilaisia käytännön työkaluja lisätä Itsetuntemusta, itsensä johtamista ja kykyjä ratkaista erilaisia haasteita, niin työ- kuin yksityiselämässä.

Olet enemmän® -ryhmää

Olet enemmän® - koulutuksen kävijää

Olet enemmän® - valmentajaa

Työhyvinvointikoulutusprosessia

Uskon, että paineessa syntyy merkityksellisiä timantteja.

Elämäni suunta muuttui vuonna 1998. Avioeron rytäkässä kolmas lapseni ilmoitti tulostansa. Kehoni oireili epämääräisesti, kuljin lääkäriltä toiselle ja minulle määrättiin erilaisia lääkkeitä, joita en koskaan hakenut. Tyhjyys ja voimattomuus sisälläni kasvoi. Lopulta kehoni liikuntakyky hävisi. 

Kaikki tämä yksityiselämäni kaaos näkyi työpaikalla virheinä ja väsymyksenä. Muutosinnokkaana en enää kestänytkään yhtään muutosta töissä.
Uutiset saivat jäädä toisten katsottaviksi. Arki oli tarpeeksi raadollista, ilman että sitä tarvitsi enää ulkopuolelta seurata.

Olen enemmän -kuin elämäntilanteeni, kehoni oireet, ajatukseni ja tunteeni, jankkasin kun omaa kasvumatkaani kuljin. 
Keskittynyt mieli, jonka suuntasin siihen mikä minussa ja elämässäni oli ehjää: olin elossa ja lapset terveitä. Hengitin ja tunsin kuinka elämän virta kehossani voimistui. Yhtäkkiä elämän virta nappasi minut mukaansa ja Olin enemmän –kuin kurja elämäntilanteeni. Ihmettelin silmieni edessä avautuvaa kättäni, kuin pieni lapsi, joka ensikertaa katsoo liikkuvaa kättänsä.

Muutamia kuukausia sen jälkeen syntynyi elämäni valo ja isosiskoille pikkuveli. Se sai aikaan riemua ja rakkautta kodissamme. Arki pyykki-vuoren alla tuntui juhlalta.

Innostuin ihmisestä, hänen käsittämättömistä voimavaroista. Elämän nälkäisenä hain tietoa ja viisautta maapallon ääriltä. Ymmärrys ihmisen itsetuntemuksesta, kasvusta ja itsensä johtamisesta ja niiden tärkeydestä kasvoi. Rakennusalan 25 vuotinen ura jäi. Matka merkityksellisempään Olet enemmän® -tehtävään oli alkanut.
Perustin yrityksen vuonna 2004.

Hokemastani on syntynyt Olet enemmän® -koulutusohjelma. Kehittämälläni TunneSynteesi® -tunteiden muuntamis -menetelmällä työyhteisöjen työntekijät voivat paremmin, asiakkaat saavat tuotteita ja palveluita, jotka ovat tuotettu suurella sydämellä.  Unohtamatta työnantajamielikuvan paranemista sekä taloudellisia että laadullisia tuloksia koko yritykseen. Autan työyhteisön ihmisiä löytämään työpaikassaan työn ja elämän merkityksellisyyttä.

Kirjoitin Olet enemmän® -kirjan valmentajien patistelemana. Sydämellinen kiitos siitä valmentajilleni ja Kajaanin kirjoittajapiirille. Ilman heidän tukea sekin kirja olisi jäänyt pöytälaatikkoon.

Tällä hetkellä kirjoitan työyhteisöille kirjaa:

”Yhdessä enemmän® -tietoisen kasvun 8 askelta työyhteisön kehittymiseen” nimi tosin voi muuttua vielä matkalla.

Johanna Kononow

Maalle muutto mahdollisti löytämään rauhan työn vastapainoksi. Lataan itseni luonnossa liikkumalla sekä jatkuvalla itseni kehittämisellä sekä itsetutkiskelulla.
Oma hyvinvointi on minulle tärkeä ja siksi minulla on henkilökohtainen valmentaja.
Jatkuva kouluttautuminen on minulle itsestään selvyys. 
Uskon, että voin auttaa Sinua vasta sen jälkeen kun olen auttanut ensin itseäni. 

Työtehtävät:

– kasvukumppani – parantaja
– työyhteisövalmentaja – konsultti
– valmentajien kouluttaja
– sovittelu- ja työnohjauskonsultti

Koulutukset

– tekninen piirtäjä (kone – rakennuspiirtäjä)
– Merkonomi 1990 – 1994
– TVT® -tunnevyöhyketerapia (Antti Pietiäisen oppilas (2000 – 2003)
– henkisen psykologian ja ihmisen kehittymisen tutkimustyö 2001 – jatkuu edelleen
– https://en.wikipedia.org/wiki/Psychosynthesis
– ihmisen tietoisuuden tutkiminen   http://www.conscienciologia.org.br/campus/campus-ceaec/
– henkinen terapia (Asger Lorentsenin oppilas 2010 – 2012)
– Johtamisen Erikoisammattitutkinto 2014 – 2016
– HHJ -kurssi 2016

Työkokemus

– rakennusalalla 25 vuotta 1981 – 2006, myynti – ja esimiestehtäviä 
– hyvinvointialan yrittäjä vuodesta 2004

Luottamustehtävät

– Elias Lönnrot -seuran johtokunnan jäsen 2011 – 2016
– Kajaanin Yrittäjät, hallituksen jäsen 2017 –