Tervetuloa Yhdessä enemmän® parisuhteessa

1. Yhdessä enemmän® -parisuhteessa

Tervetuloa Yhdessä enemmän® -parisuhde -koulutukseen.

 

Tämä alusta tukee lähipäivien tapaamista. Saat teorian, harjoituksia sekä lukuvinkkejä, joiden avulla voit laajentaa näkemystäsi eri aiheista.
Heittäydy rohkeasti kokeilemaan uusia tapoja avata tunnelukkoja. Innostavaa matkaa kohti ehjempiä ihmissuhteita.

 

1. Kohtaaminen

Mitä kaikkea oletkaan onnistunut tuomaan mukanasi parisuhteeseesi. Kaikki menneisyyden tunnetaakat, kaikkine lukkoineen ja kokemuksinesi jaat toisen ihmisen kanssa – kenties saman katon alle tuot oman rikkinäisen itsesi. Odotuksena, että rakkautenne avulla ehjäydytte molemmat. 

Totta on, että rakkaus parantaa, mutta toisaalta myös rakkaus nostaa pintaan niitäkin sukupolvien kohtaamattomia tunteita, joita edelliset sukupolvet jättivät ennakkoperintönä sinulle ja kumppanillesi.

Parasta mitä ikinä voit tehdä toiselle ja ennenkaikkea itsellesi, on ottaa vastuu omista elämäsi väärinkäsityksistä ja eheytyä itsessäsi. 

Aloitamme tämän koulutuksen menneisyydestäsi. 1. kohtaaminen auttaa sinua näkemään millaisia strategioita olet ottanut käyttöösi, saadaksesi hyväksyntää ja rakkautta. Miten olet alkanut sopeuttamaan elämääsi, jotta tulisit ihmisenä hyväksytyksi. 

Mielenkiintoista matkaa itseesi. Harjoitukset ovat rinnalla sitä varten, joita voit koko koulutuksen ajan hyödyntää (on jopa suositeltavaa, että teet päivittäin jonkun harjoituksen)

Lämmöllä sinua ohjaamassa Johanna

 

 

Ymmärrät tässä aiempien ihmissuhteiden ja opittujen käyttäytymismallien vaikutukset nykyisessä parisuhteessa.

1. Kohtaamisen keskustele

2. Kohtaaminen 

Itsetunnen merkitys tasapainoiseen ihmissuhteeseen on merkittävä. Suhde itseen vaikuttaa millainen suhde on toiseen ihmiseen. Sen vuoksi itsetunnon vahvistuminen on merkityksellinen askel kohti parempia ihmissuhteita.

Itsetunto onkin tämän osion merkittävin prosessi. Tutki sitä ja tunnustele, miten koet – Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen – tekemällä päätös muuttaa ihmissuhteitasi. Rohkeutta kohdata se upea ihminen joka olet.

2. Kohtaamisen keskustele

3. Kohtaaminen 

Rakkauden kehittyminen on mahdollista kunhan molemmilla on yhteinen ymmärrys ja tahtotila kasvaa yhdessä ja jakaa kasvumatka toisen kanssa.

Uskottomuudenkin jälkeen onnellisuus voi olla osa teidän matkaanne – joko yhdessä tai jonkun toisen kanssa.