Olet enemmän® -ELÄMÄNKAARIVALMENNUS

 

”Koulukiusausta ei käsitelty lapsuudessani mitenkään. Painoin ne niin syvälle kuin mahdollista. Ajauduin opettajan ammattiin esiintymispelkoni kanssa. Siunaus ja kirous!

Taitoin pahimman esiintymispelon, mutta usein suojasin itseni erilaisilla ”verhoilla”, josta seurasi väärinymmärryksiä – ja taas sai itsetunto kolauksen. Jatkuva itsekontrolli on ollut kuluttavaa. Lapsuuden traumat vaativat veronsa. Niiden kanssa on tehtävä sinunkaupat ennemmin tai myöhemmin. Olen valmis nyt Olet enemmän® -koulutukseen, sillä tahdon vapautua tästä taakastani”

Opettaja

Toistuuko elämässäsi tai ihmissuhteissa jokin kaava? 

Miksi tulisit elämänkaarivalmennukseen

–  Toistat tiettyjä kaavoja elämässäsi (toiminta, ajatus ja tunne-kaavat)
–  Tahdot ymmärtää tunneperimääsi ja tulla tietoiseksi omasta tunnekuormastasi
–  Toistuvat kehon epämääräiset oireet eivät selviä lääkärissä käynnillä
–  Tahdot parantaa elämänlaatuasi 
–  Tarvitset tukea itsensä johtamiseen

Kehitysaskeleittesi lisäksi saat

1. luottamuksen elämän kantavaan voimaan
2. tahtotilasi kulkea omaa totuuttasi kohti vahvistuu
3. tunnevastuu omista tunteistasi lisääntyy
4. myötätunnon itseä ja elämääsi kohtaan,
joka heijastuu myös ympäristöösi, lisääntyy

Elämänkaarivalmennuksen jälkeen:

1. Itsetunto ja itsetuntemus paranee
2. tunnevastuu ja itsetuntemus ovat lisääntyneet 
3. itsensä johtamisen kehittämisenkohteet ja askeleet ovat selvillä
4. luottamus elämän kantavaan voimaan on vahvistunut

Hinta 90 €/1 h, sis.avl 24% 

 

Ohessa esimerkkitapaus erään isän elämänkaarivalmennuksesta:

Isä tulee valmennukseen työuupuksen vuoksi. Hän oli puoli vuotta sitten vaihtanut työpaikkaa. Edellisessä työpaikassa hän joutui henkisen paineen ja uhkailun vuoksi jättämään vastuullisen työnsä. Joitakin vuosia aiemmin hän oli lopettanut oman yritystoimintansa paikkakunnalla, jossa hänen lastansa oli koulussa kiusattu. Perhe oli keskustellut opettajan ja rehtorin kanssa, tuloksetta. Koko perhe oli muuttanut toiselle paikkakunnalle lapsen vakavan kiusaamisen vuoksi. Perheen äiti ja isä menivät uusiin työpaikkoihin uudella paikkakunnalla. Isä sai työpaikan, jossa hän koki, että työkaverit uudessa työssä karttoivat häntä.

Valmennuksessa hän oivalsi, että hän oli kantanut kiusatun roolia myös uuteen työpaikkaan. Hän alkoi näkemään nykyisen toimivan yhteistyön työpaikalla tukevan hänen omaa eheytymistään. Parasta, hänen sanojensa mukaan oli, että hän muisti oma koulukiusaamisen lapsuudestaan, jonka hän oli unohtanut kymmeniksi vuosiksi. Hän ymmärsi kantaneensa kiusatun roolia yli 40 vuotta toistamiseen aina työpaikalle saakka ja ehkä juuri siksi tullut kiusatuksi myös työpaikalla. Samalla hän ymmärsi opettajien kyvyttömyyden hoitaa lapsen kiusaamisasiaa ja sen kuinka hänen olisi pitänyt toimia oman lapsensa kohdalla. 

 


Varaa Olet enemmän® -elämänkaarivalmennus -aikasi!

4 + 12 =