VALMENNUKSET

Olet enemmän® -valmennukset

Oivallat kuinka voit itse vaikuttaa parempiin ihmissuhteisiin ja onnellisempaan elämään.

Varaa itsellesi aika

11 + 9 =

ELÄMÄNKAARIVALMENNUS

auttaa oivaltamaan elämässäsi toistuvia asioita, tilanteita, ihmissuhteita jopa kehon toistuvia oireita.

Tule tietoiseksi toistuvista asioista elämästäsi ja johdat elämääsi yhä merkityksellisempään arkeen.

Onnellinen arki!

Ohessa esimerkkitapaus erään isän elämänkaarivalmennuksesta:

Isä tulee valmennukseen työuupuksen vuoksi. Hän oli puoli vuotta sitten vaihtanut työpaikkaa. Edellisessä työpaikassa hän joutui henkisen paineen ja uhkailun vuoksi jättämään vastuullisen työnsä. Joitakin vuosia aiemmin hän oli lopettanut oman yritystoimintansa paikkakunnalla, jossa hänen lastansa oli koulussa kiusattu. Perhe oli keskustellut opettajan ja rehtorin kanssa, tuloksetta. Koko perhe oli muuttanut toiselle paikkakunnalle lapsen vakavan kiusaamisen vuoksi. Perheen äiti ja isä menivät uusiin työpaikkoihin uudella paikkakunnalla. Isä sai työpaikan, jossa hän koki, että työkaverit uudessa työssä karttoivat häntä.

Valmennuksessa hän oivalsi, että hän oli kantanut kiusatun roolia myös uuteen työpaikkaan. Hän alkoi näkemään nykyisen toimivan yhteistyön työpaikalla tukevan hänen omaa eheytymistään. Parasta, hänen sanojensa mukaan oli, että hän muisti oma koulukiusaamisen lapsuudestaan, jonka hän oli unohtanut kymmeniksi vuosiksi. Hän ymmärsi kantaneensa kiusatun roolia yli 40 vuotta toistamiseen aina työpaikalle saakka ja ehkä juuri siksi tullut kiusatuksi myös työpaikalla. Samalla hän ymmärsi opettajien kyvyttömyyden hoitaa lapsen kiusaamisasiaa ja sen kuinka hänen olisi pitänyt toimia oman lapsensa kohdalla. 

Lataa ilmainen: Askeleet - Elämän hallinnasta - Itsensä johtamiseen

Seuraavat 5 askelta ovat itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen portaat, jotka tarjoavat sinulle kussakin portaassa kehittymisen prosessin.

Kiitos, latauslinkki saapuu s-postiisi